Compact 20

compact 20

A CONSTMACH COMPACT 20 teljesen automata, speciálisan tervezett betongyár modell, amely szabványos pótkocsin vagy 40 lábas OT (nyitott tetejű) konténerben szállítható, ezért Konténer Típusú betongyárnak is nevezik. Különösen előnyös abban az esetben, ha a telepítendő terület korlátozott méretű.

A COMPACT 20 könnyen hordozható, gyorsan telepíthető, minimális infrastrukturális beruházás mellett, és ez a felhasználók számára gazdasági előnyöket kínál. A COMPACT 20 a CE szabványoknak megfelelően lett megtervezve és legyártva.

compact 20 1

A COMPACT 20 betongyártó üzem csak minimális helyszíni előkészítést igényel, mindössze egy sík betonfelületre van szükség, amely elbírja az üzem teljes terhelését. A berendezéshez mellékelt cementsilók acéllábakkal rendelkeznek, feleslegessé téve a betonlábazat kiépítését. Az üzem mindkét oldalán fémfalak vannak, így a töltőrámpa könnyen elkészíthető, betonfal építése nélkül.

A COMPACT 20 betonüzemben egytengelyes, serpenyő, vagy gömb típusú keverők használhatóak a felhasználói igényeknek megfelelően, pl. előregyártott beton, száraz vegyesbeton stb. részére.

compact 20 2

A COMPACT 20 betonüzem csúcstechnológiás, automatizált rendszerrel rendelkezik, amely magában foglalja a kiváló minőségű SIEMENS & SCHNEIDER márkájú elektronikus alkatrészeket és a PLC-t. Az egész rendszert egy kifinomult funkciókkal és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkező szoftver kezeli.

Kompakt betonüzemeink, ill. a Compact 20 elrendezését, szállítási adatait és fényképeit a fenti fülekre kattintva érheti el. Árajánlatot az ÁRAJÁNLATKÉRÉS fülre kattintva kérhet.

AZ ÜZEM FŐBB TULAJDONSÁGAI

Termelési kapacitás 20 m3/h
Mérete szállítható állapotban 12 m (hossz) x 2,2 m (szélesség) x 2,2 m (magasság)
Súly 11 t
Összmotor-teljesítmény 50 kW
Áramfelvétel 70 kVA
Keverési lehetőségek Serpenyős, Egytengelyű, Gömb alakú
Minimum működési területigény 200 m2

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

Aggregált tartály térfogat 4 x 6 m3
Mérlegelő tartály 0,5 m3
Mérő Szállítószalag 500 x 4.000 mm
A kevert, nedves beton térfogata 0,375 m3
Cementmérő tartály 200 kg
Vízmérő tartály 150 l
Adalékanyag mérő tartály 10 l
Légkompresszor 300 l, 5,5 kW
Cementsiló tárolókapacitása Opcionális, 50-200 t kapacitásig.
Ellenőrzőrendszer TELJESEN AUTOMATIKUS

COMPACT betongyártó üzemeink könnyen szállítható felszerelései minimalizálják ügyfeleink szállítási költségeit.

A COMPACT 20 betonüzem (a cementsilót kivéve) 1 db 40 lábas OT (nyitott tetejű) konténerben vagy teherautó-pótkocsin szállítható.

compact 20 szállítás

Az alábbi űrlap kitöltésével tud árajánlatot kérni helyhez kötött betonüzem kivitelezésére.