Compact 30

Compact 30

A CONSTMACH COMPACT 30 teljesen automata, speciálisan tervezett betongyár modell, amely szabványos pótkocsin vagy 40 lábas OT (nyitott tetejű) konténerben szállítható. Ezért Konténer Típusú betongyárnak is nevezik. Különösen előnyös a telepítendő terület korlátozott méretei esetén.

A COMPACT 30 könnyen hordozható, gyorsan telepíthető, minimális infrastrukturális beruházás mellett, és ez a felhasználók számára gazdasági előnyöket kínál. A COMPACT 30 a CE szabványoknak megfelelően lett megtervezve és legyártva.

compact 30 1

A COMPACT 30 betongyártó üzem csak minimális helyszíni előkészítést igényel, mindössze egy sík betonfelületre van szükség, amely elbírja az üzem teljes terhelését. A berendezéshez mellékelt cementsilók acéllábakkal rendelkeznek, feleslegessé téve a betonlábazat kiépítését. Az üzem mindkét oldalán fémfalak vannak, így a töltőrámpa könnyen elkészíthető, betonfal építése nélkül.

A COMPACT 30 betonüzemben egytengelyes, serpenyő, vagy gömb típusú keverők használhatóak a felhasználói igényeknek megfelelően, pl. előregyártott beton, száraz vegyesbeton stb. részére.

compact 30 2

A COMPACT 30 betonüzem csúcstechnológiás, automatizált rendszerrel rendelkezik, amely magában foglalja a kiváló minőségű SIEMENS & SCHNEIDER márkájú elektronikus alkatrészeket és a PLC-t. Az egész rendszert egy kifinomult funkciókkal és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkező szoftver kezeli.

Kompakt betonüzemeink, ill. a Compact 30 elrendezését, szállítási adatait, fényképeit a fenti fülekre kattintva érheti el. Árajánlatot az ÁRAJÁNLATKÉRÉS fülre kattintva kérhet.

AZ ÜZEM FŐBB TULAJDONSÁGAI

Termelési kapacitás 30 m3/h
Mérete szállítható állapotban 12 m (hossz) x 2,2 m (szélesség) x 2,2 m (magasság)
Súly 13 t
Összmotor-teljesítmény 55 kW
Áramfelvétel 80 kVA
Keverési lehetőségek Serpenyős, Egytengelyű, Gömb alakú
Minimum működési területigény 200 m2

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

Aggregált tartály térfogat 4 x  6 m3
Mérlegelő tartály 0,75 m3
Mérő Szállítószalag 500 x 4.000 mm
A kevert, nedves beton térfogata 0,5 m3
Cementmérő tartály 300 kg
Vízmérő tartály 200 l
Adalékanyag mérő tartály 10 l
Légkompresszor 300 l, 5,5 kW
Cementsiló tárolókapacitása Opcionális, 50-200 t kapacitásig
Ellenőrzőrendszer TELJESEN AUTOMATIKUS

COMPACT betongyártó üzemeink könnyen szállítható felszerelései minimalizálják ügyfeleink szállítási költségeit.

A COMPACT 20 betonüzem (a cementsilót kivéve) 1 db 40 lábas OT (nyitott tetejű) konténerben vagy teherautó-pótkocsin szállítható.

compact 30 szállítás

Az alábbi űrlap kitöltésével tud árajánlatot kérni helyhez kötött betonüzem kivitelezésére.