Compact 60

Compact 60

A CONSMACH COMPACT 60 egy speciálisan tervezett, teljesen automata betongyár-modell, amely korlátozott terület, de nagy termelési kapacitás esetén előnyös. Habár a COMPACT 60 mérete minimalizált, olyan magas termelési kapacitást érhet el, mint a 60 m3/h.

compact 60 1

A COMPACT 60 tárolótartálya két különböző formában, lineáris és négyzet alakban használható. Lineáris formában a helyhez kötött, míg négyzet alakban, mint pl. a Compact 20 és 30-ban, vagy a mobil betonüzemekben.

compact 60 2

Négyzet alakú tartály használata esetén az egész berendezés 1 db vontató- pótkocsival vagy egy 40 lábas OT (nyitott tetejű) konténerben szállítható, csakúgy, mint a Compact 20 és 30 üzemek.

A COMPACT 60 könnyen hordozható, gyorsan telepíthető, minimális infrastrukturális beruházás mellett, és ez a felhasználók számára gazdasági előnyöket kínál. A COMPACT 60 a CE szabványoknak megfelelően lett megtervezve és legyártva.

A COMPACT 60 betongyártó üzem csak minimális helyszíni előkészítést igényel, mindössze egy sík betonfelületre van szükség, amely elbírja az üzem teljes terhelését. A berendezéshez mellékelt cementsilók acéllábakkal rendelkeznek, feleslegessé téve a betonlábazat kiépítését. Az üzem mindkét oldalán fémfalak vannak, így a töltőrámpa könnyen elkészíthető, betonfal építése nélkül.

A COMPACT 60 betonüzemben egytengelyes, serpenyő, vagy gömb típusú keverők használhatóak a felhasználói igényeknek megfelelően, pl. előregyártott beton, száraz vegyesbeton stb. részére.

compact 60 3

A COMPACT 60 betonüzem csúcstechnológiás, automatizált rendszerrel rendelkezik, amely magában foglalja a kiváló minőségű SIEMENS & SCHNEIDER márkájú elektronikus alkatrészeket és a PLC-t. Az egész rendszert egy kifinomult funkciókkal és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkező szoftver kezeli.

Kompakt betonüzemeink elrendezését, szállítási adatait, fényképeit a fenti fülekre kattintva érheti el. Árajánlatot az ÁRAJÁNLATKÉRÉS fülre kattintva kérhet.

AZ ÜZEM FŐBB TULAJDONSÁGAI

Termelési kapacitás 60 m3/h
Mérete szállítható állapotban 13 m (hossz) x 2,3 m (szélesség) x 2,3 m (magasság) (négyzet alakú esetén)
Súly 18 t
Összmotor-teljesítmény 75 kW
Áramfelvétel 100 kVA
Keverési lehetőségek Serpenyős – Egytengelyű – Kéttengelyű – Gömb alakú
Minimum működési területigény 300 m2

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

Aggregált tartály térfogat 4 x 6 m3
Mérlegelő tartály 1,5 m3
Mérő Szállítószalag 800 x 4.000 mm
A kevert, nedves beton térfogata 1 m3
Cementmérő tartály 600 kg
Vízmérő tartály 300 l
Adalékanyag mérő tartály 20 l
Légkompresszor 300 l, 5,5 kW
Cementsiló tárolókapacitása Opcionális, 50-200 t kapacitásig
Ellenőrzőrendszer TELJESEN AUTOMATIKUS

COMPACT betongyártó üzemeink könnyen szállítható felszerelései minimalizálják ügyfeleink szállítási költségeit.

A COMPACT 60 betonüzem (a cementsilót kivéve) 1 db 40 lábas OT (nyitott tetejű) konténerben vagy teherautó-pótkocsin szállítható.

compact 60 szállítás

Az alábbi űrlap kitöltésével tud árajánlatot kérni helyhez kötött betonüzem kivitelezésére.