DoubleMix 100

Double Mix 100

A CONSTMACH DOUBLEMIX 100 (100+100m3/h) egy két, egymástól független betongyárral rendelkező speciális rendszer, melyben kettős INDEPENDENT keverők találhatók, ugyanazon a munkaterületen. A kiöntést két különböző adagoló biztosítja a szállítóautóhoz, vagy a betonátviteli berendezéshez. Ennek az üzemnek a legfontosabb előnye, hogy két betonkeverőautót egyidejűleg töltenek, ezáltal minimálisra csökken azok várakozási ideje. Amíg az egyik keverőt kevertbeton gyártására használják, a másik keverő speciális célú betonok, mint pl. betontömbök vagy előregyártott beton készítésére használható.

double mix 100 1

A DOUBLEMIX 100 betonüzemben a serpenyős, az egytengelyű-, a kétfejű-, vagy a gömbkeverők a gyártandó beton típusának és jellemzőinek megfelelően használhatóak.

double mix 100 2

A DOUBLEMIX 100 betongyár 100-tól 500 tonnáig terjedő tárolókapacitású, különböző méretű cementgyárral szerelhető fel, ügyfeleink projektjeinek igényei szerint. A DOBLEMIX 100 betongyárba integrált nagyzsáknyitó- és silótöltőrendszerének köszönhetően a zsákokban érkező cement silókba töltése is egyszerű.

Cégünk tisztában van azzal, hogy az éghajlat jelentős hatással van a beton minőségére. Míg a DOUBLEMIX 100 betonegységet a hideg éghajlatú régiókban, mint pl. Oroszországban, Kazahsztánban, Ukrajnában, Észak-Európában stb. meleggőz-fejlesztőkkel és szigetelt panelekkel fűtik, addig a meleg éghajlatra, mint amilyen a Közel-Kelet, a Perzsa-öböl menti vagy az afrikai országok, tervezett DOUBLEMIX 100 betonüzemeket hűtőberendezések hűtik.

Tömörített Előtolási Rendszerünk használatával a rakodórámpák feleslegessé válnak.

A DOUBLEMIX 100 betongyár különböző elrendezései lehetőségeit a betongyár telepítési területének feltételei szerint lehet alkalmazni, és területi korlátozások esetén az aggregátumok áthúzó emelőrendszerrel kerülnek továbbításra a szállítószalagok helyett.

A DOUBLEMIX 100 high-tech automatizálási rendszere magában foglalja a kiváló minőségű SIEMENS & SCHNEIDER márka elektronikus alkatrészeit, valamint a PLC-t. Az egész rendszert egy fejlett szoftver kezeli, amely kifinomult funkciókkal, és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik.

A megfelelő oldalakra kattintva megtekintheti a betonüzemeink általános elrendezését, szállítási adatait és fényképeit. Árajánlatot az ÁRAJÁNLATKÉRÉS fülre kattintva kérhet.

AZ ÜZEM FŐBB TULAJDONSÁGAI
Termelési kapacitás 200 (100+100) m3/h
Súly 96 tonna cementsiló nélkül
Összmotor-teljesítmény 355 kW
Áramfelvétel 600 kVA
Keverési lehetőségek Serpenyős, Egytengelyű, Kéttengelyű, Gömb alakú
Minimum működési területigény 2.000 m2
TECHNIKAI PARAMÉTEREK
Aggregált tartály térfogat 4 x 25 m3 – 2 szett
Mérlegelő tartály 2 m3 – 2 szett
Mérő Szállítószalag 800 x 13.000 mm – 2 szett
Szállítószalag

800 x 25.000 mm – 2 szett

(kiugró emelő rendszer is elérhető)

Készenléti tartály 3 m3 – 2 szett
A kevert, nedves beton térfogata 2 m3 – 2 szett
Cementmérő tartály 1.200 kg – 2 szett
Vízmérő tartály 300 l – 2 szett
Adalékanyag mérő tartály 30 l – 2 szett
Légkompresszor 1.200 l, 15 kW
Cementsiló tárolókapacitása Tetszőlegesen 100-500 t
Ellenőrzőrendszer TELJESEN AUTOMATIKUS

A helyhezkötött betonegyüttesek moduláris felépítésükkel és zárt teherautó- pótkocsikban ill. konténerben történő szállíthatóságának lehetőségével minimálisra csökkentik ügyfeleink szállítási költségeit.

stationary szállítás

Az alábbi űrlap kitöltésével tud árajánlatot kérni helyhez kötött betonüzem kivitelezésére.