DoubleMix 60

Double Mix 60

A CONSTMACH DOUBLEMIX 60 (60+60m3/óra) egy olyan speciális rendszer, amely két különböző, és egymástól független betongyárral rendelkezik, melyek ugyanazon a platformon vannak felszerelve. Ebben az üzemben kettős, INDEPENDENT keverők találhatók. A kiadagolást két különböző adagolóvödör biztosítja két különböző betonkeverő-teherautóhoz. Ennek a rendszernek legfontosabb előnye, hogy két teherautót egyidejűleg töltenek, így azok várakozási ideje minimálisra csökken. Amíg az egyik keverőt kevertbeton gyártására használják, a másik keverő speciális célú betonok, mint pl. betontömbök vagy előregyártott beton készítésére használható.

DoubleMix 60 1

A DOUBLEMIX 60-ban keverőgépek, egytengelyű, kéttengelyű vagy gömb típusú keverők használhatók a gyártandó beton típusának és jellemzőinek megfelelően.

Double mix 60 2

A DOUBLEMIX 60 betongyár 100-tól 500 tonnáig terjedő tárolókapacitású, különböző méretű cementgyárral rendelkezik, ügyfeleink projektjeinek igényei szerint. A DOBLEMIX 60 betongyárba integrált nagyzsáknyitó-, és silótöltőrendszerének köszönhetően a zsákokban érkező cement silókba töltése is egyszerű.

Cégünk tisztában van azzal, hogy az éghajlat jelentős hatással van a beton minőségére. Míg a DOUBLEMIX 60 betonegységet a hideg éghajlatú régiókban, mint pl. Oroszországban, Kazahsztánban, Ukrajnában, Észak-Európában stb. meleggőz-fejlesztőkkel és szigetelt panelekkel fűtik, addig a meleg éghajlatra, mint amilyen a Közel-Kelet, a Perzsa-öböl menti vagy az afrikai országok, tervezett DOUBLEMIX 60 betonüzemeket hűtőberendezések hűtik.

double mix 60 4

Tömörített Előtolási Rendszerünk használatával a rakodórámpák feleslegessé válnak.

double mix 60 5

A DOUBLEMIX 60 betongyár különböző elrendezései lehetőségeit a betongyár telepítési területének feltételei szerint lehet alkalmazni, és területi korlátozások esetén az aggregátumok áthúzó emelőrendszerrel kerülnek továbbításra a szállítószalagok helyett.

A DOUBLEMIX 60 high-tech automatizálási rendszere magában foglalja a kiváló minőségű SIEMENS & SCHNEIDER márka elektronikus alkatrészeit, valamint a PLC-t. Az egész rendszert egy fejlett szoftver kezeli, amely kifinomult funkciókkal, és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik.

A megfelelő oldalakra kattintva megtekintheti a betonüzemeink általános elrendezését, szállítási adatait és fényképeit. Árajánlatot az ÁRAJÁNLATKÉRÉS fülre kattintva kérhet.

AZ ÜZEM FŐBB TULAJDONSÁGAI
Termelési kapacitás 120 (60+60) m3/h
Súly 76 tonna cementsiló nélkül
Összmotor-teljesítmény 250 kW
Áramfelvétel 500 kVA
Keverési lehetőségek Serpenyős, Egytengelyű, Kéttengelyű, Gömb alakú
Minimum működési területigény 2.000 m2
TECHNIKAI PARAMÉTEREK
Aggregált tartály térfogat 4 x 25 m3 – 2 szett
Mérlegelő tartály 1.5 m3 – 2 szett
Mérő Szállítószalag 600 x 13.000 mm – 2 szett
Szállítószalag 600 x 25.000 mm – 2 szett

(kiugró emelő rendszer is elérhető)

Készenléti tartály 1,5 m3 – 2 szett
A kevert, nedves beton térfogata 1 m3 – 2 szett
Cementmérő tartály 600 kg – 2 szett
Vízmérő tartály 300 l – 2 szett
Adalékanyag mérő tartály 20 l – 2 szett
Légkompresszor 1.200 l, 15 kW
Cementsiló tárolókapacitása Tetszőlegesen 100-500 t
Ellenőrzőrendszer TELJESEN AUTOMATIKUS

A állandóra telepített betonegyüttesek moduláris felépítésükkel és zárt teherautó- pótkocsikban ill. konténerben történő szállíthatóságának lehetőségével minimálisra csökkentik ügyfeleink szállítási költségeit.

stationary szállítás

Az alábbi űrlap kitöltésével tud árajánlatot kérni helyhez kötött betonüzem kivitelezésére.