DryMix-60

drymix 60

A teljesen automata, helyhez kötött és száraz típusú CONSTMACH DRYMIX 60 betonüzemhez nem tartozik keverő. A beton összetevői közvetlenül a tehergépkocsi- keverőbe kerülnek, keverés nélkül. A DRYMIX 60-at azok a felhasználók részesítik előnyben, akik projektjeiben a beton felhasználási területe távol van a betongyár telepítési helyétől.

drymix-60-1

A DRYMIX 60 betongyár 50-től 500 terjedő tárolókapacitású, különböző méretű cementgyárral rendelkezik, ügyfeleink projektjeinek igényei és körülményei szerint. A DRYMIX 60 betongyárba integrált nagyzsák-nyitó és silótöltő-rendszerének köszönhetően a zsákokban érkező cement silókba töltése is egyszerű.

Cégünk tisztában van azzal, hogy az éghajlat jelentős hatással van a beton minőségére. Míg a DRYMIX 60 betonegységet a hideg éghajlatú régiókban, mint pl. Oroszországban, Kazahsztánban, Ukrajnában, Észak-Európában stb. meleggőz-fejlesztőkkel és szigetelt panelekkel fűtik, addig a meleg éghajlatra, mint amilyen a Közel-Kelet, a Perzsa-öböl menti vagy az afrikai országok, tervezett DRYMIX 60 betonüzemeket hűtőberendezések hűtik.

Tömörített Előtolási Rendszerünk használatával a rakodórámpák feleslegessé válnak.

drymix-60-4

A DRYMIX 60 betongyár különböző elrendezései lehetőségeit a betongyár telepítési területének feltételei szerint lehet alkalmazni, és területi korlátozások esetén az aggregátumok áthúzó emelőrendszerrel kerülnek továbbításra a szállítószalagok helyett.

A DRYMIX 60 high-tech automatizálási rendszere magában foglalja a kiváló minőségű SIEMENS & SCHNEIDER márka elektronikus alkatrészeit, valamint a PLC-t. Az egész rendszert egy fejlett szoftver kezeli, amely kifinomult funkciókkal, és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik.

A megfelelő oldalakra kattintva megtekintheti a Száraz Típusú betonüzemeink, ill. a DryMix-60 általános elrendezését, szállítási adatait és fényképeit. Árajánlatot az ÁRAJÁNLATKÉRÉS fülre kattintva kérhet.

AZ ÜZEM FŐBB TULAJDONSÁGAI
Termelési kapacitás 60 m3/h
Súly 27 t cementsiló nélkül
Összmotor-teljesítmény 55 kW
Áramfelvétel 80 kVA
Keverési lehetőségek 700 m2
TECHNIKAI PARAMÉTEREK
Aggregált tartály térfogat 4 x 20 m3
Mérlegelő tartály 1,5 m3
Mérő Szállítószalag 600 x 13.000 mm
Szállítószalag 600 x 18.000 mm
Készenléti tartály 600 kg
A kevert, nedves beton térfogata 300 l
Cementmérő tartály 20 l
Vízmérő tartály 300 l, 5,5 kW
Adalékanyag mérő tartály Tetszőlegesen 50-500 t
Légkompresszor TELJESEN AUTOMATIKUS

A helyhezkötött betonegyüttesek moduláris felépítésükkel és zárt teherautó- pótkocsikban ill. konténerben történő szállíthatóságának lehetőségével minimálisra csökkentik ügyfeleink szállítási költségeit.

stationary szállítás

Az alábbi űrlap kitöltésével tud árajánlatot kérni helyhez kötött betonüzem kivitelezésére.