Mobicom 45

Mobicom 45

A CONSTMACH MOBICOM 45 mobil, kompakt és helyszíni betongyártó üzem ideális megoldás azoknak a projekteknek, amelyek nagy mobilitást, ideiglenes gyártási területet és alacsony beruházási költséget igényelnek. A klasszikus mobil betongyárakkal ellentétben a MOBICOM 45 betongyár mindössze egy darab 40 lábas konténerben szállítható. Minimális előkészítést igényel, telepítéséhez nincs szükség darura, mindössze egy rakodógép elég. Az üzem könnyen szállítható teherautóval a munkatelepek között. A könnyebb mobilitás érdekében a MOBICOM betonüzemek a gyártás és a szállítás során ugyanabban a pozícióban maradnak. Mivel a keverő éppen a talajszint felett van, a legyártott betont szállítószalag szállítja a teherautóra. A MOBICOM 45 betongyár minimális helyszíni előkészítést igényel, csak sík talajra van szükség, amely képes elbírni az üzem teljes terhelését.

mobicom 45 1

A MOBICOM 45 a cementsiló kivételével minden, a betongyártáshoz szükséges felszereléssel ellátott. Ha a cement zsákokban érkezik, a szerkezet alvázán található tartály használható a cementsiló helyett. Szükség esetén a MOBICOM 45 cementsilóval is felszerelhető.

mobicom 45 2

A MOBICOM 45-ben egytengelyes, serpenyő vagy gömb típusú keverők is alkalmazhatók, így az egység különböző célokra, pl. száraz-, vegyesbeton, előregyártott beton stb. is felhasználható.

mobicom 45 3

A MOBICOM 45 optimalizált töltőmagasságának köszönhetően nem szükséges a tartály rakodóhengereken keresztüli feltöltése. A rakodó könnyen, közvetlenül a talajszintről fel tudja tölteni a tölcsért.

A MOBICOM 45 csúcstechnológiás automatizált rendszerrel rendelkezik, amely magában foglalja a kiváló minőségű SIEMENS & SCHNEIDER márkájú elektronikus alkatrészeket és a PLC-t. Az egész rendszert egy kifinomult funkciókkal és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkező szoftver kezeli.

mobicom 45 4

A MOBICOM 45 méreteit a Nemzetközi Közúti Szállítási Előírásokhoz igazodva, annak megfelelően tervezték, ezért könnyen szállítható a munkahelyek között.

Mobil betonüzemeink, ill. a Mobicom 45 elrendezését, szállítási adatait és fényképeit a fenti fülekre kattintva érheti el. Árajánlatot az ÁRAJÁNLATKÉRÉS fülre kattintva kérhet.

AZ ÜZEM FŐBB TULAJDONSÁGAI
Termelési kapacitás 45 m3/h
Mérete szállítható állapotban 8 m (hossz) x 2,3 m (szélesség) x 2,5 m (magasság)
Súly 9,5 t
Összmotor-teljesítmény 55 kW
Áramfelvétel 80 kVA
Keverési lehetőségek Serpenyős – Egytengelyű – Gömb alakú
Minimum működési területigény 50 m2
TECHNIKAI PARAMÉTEREK
Aggregált tartály térfogat 4 x 6 m3
Mérlegelő tartály 1 m3
Mérő Szállítószalag 600 x 4.000 mm
A kevert, nedves beton térfogata 0,75 m3
Cementmérő tartály 450 kg
Vízmérő tartály 300 l
Adalékanyag mérő tartály 15 l
Légkompresszor 300 l, 5,5 kW
Cementsiló tárolókapacitása Opcionális, 50-200 t kapacitásig
Ellenőrzőrendszer TELJESEN AUTOMATIKUS

A MOBICOM 45 betongyár minden felszerelésével együtt, “túlméret” nélkül, mindössze 1 db 40 lábas OT (nyitott tetejű) konténerben vagy teherautó-pótkocsiban szállítható.

mobicom 30 szállítás

Az alábbi űrlap kitöltésével tud árajánlatot kérni helyhez kötött betonüzem kivitelezésére.