Mobile 100

mobile 100

A CONSTMACH MOBILE 100 egy teljesen automata mobil betongyár, mely ideális megoldás az ideiglenes igények kielégítéséhez. Előnyei a gyors telepíthetőség és a minimális infrastruktúra-igény. A MOBILE 100 betonüzem a betongyártáshoz szükséges minden felszereléssel rendelkezik, még egy cementsiló is található a kerekes mobil alvázon, amely könnyű szállíthatóságot és gyors telepítést garantál ügyfeleink számára.

mobile 100 1

A CONSTMACH MOBILE 100 mobil betonüzem minimális helyszíni előkészítést igényel, csupán egyenletes talajt kíván meg, amely elbírja az üzem teljes terhelését. A mobilüzemek az alvázukra szerelt, 33 tonna tárolókapacitású silókkal rendelkeznek, melyek szükség esetén külső, 50-500 tonna kapacitású silókkal bővíthetők. Ezek a külső cementsilók mindig acéllábakkal rendelkeznek, amely szükségtelenné teszi a betonlábazat kiépítését.

mobile 100 2

A MOBILE 100 betongyárban kéttengelyes, egytengelyes vagy serpenyő típusú keverő alkalmazható, így az egység a legkülönbözőbb célokra is felhasználható, pl. száraz- vagy vegyesbeton, előregyártott beton stb. esetén.

Mobil betonüzemeink mozgó szállítószalagjainak használatával a rámpák feleslegessé válnak, így ügyfeleink minimálisra csökkenthetik a munkahelyi infrastrukturális kiadásokat.

mobile 100 4

A MOBILE 100 csúcstechnológiás automatizált rendszerrel rendelkezik, amely magában foglalja a kiváló minőségű SIEMENS & SCHNEIDER márkájú elektronikus alkatrészeket és a PLC-t. Az egész rendszert egy kifinomult funkciókkal, és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkező szoftver kezeli.

A MOBILE 100 méreteit a Nemzetközi Közúti Szállítási Előírásokhoz igazodva, annak megfelelően tervezték, ezért könnyen szállítható a munkahelyek között.

Mobil betonüzemeink, ill. a Mobile 100 elrendezését, szállítási adatait, fényképeit a megfelelő fülekre kattintva érheti el. Árajánlatot az ÁRAJÁNLATKÉRÉS fülre kattintva kérhet.

AZ ÜZEM FŐBB TULAJDONSÁGAI
Termelési kapacitás 100 m3/h
Mérete szállítható állapotban 16,5 m (hossz) x 3 m (szélesség) x 4,2 m (magasság)
Súly 33 t
Összmotor-teljesítmény 125 kW
Áramfelvétel 200 kVA
Keverési lehetőségek Serpenyős – Egytengelyű – Kéttengelyű
Minimum működési területigény 300 m2
TECHNIKAI PARAMÉTEREK
Aggregált tartály térfogat 4 x 10 m3
Mérlegelő tartály 2 m3
Mérő Szállítószalag 800 x 12.000 mm
A kevert, nedves beton térfogata 2 m3
Cementmérő tartály 1.200 kg
Vízmérő tartály 800 l
Adalékanyag mérő tartály 30 l
Légkompresszor 500 l, 7,5 kW

Cementsiló tárolókapacitása –

1.lehetőség

Belső típus, a gépbe ágyazva,

33 t kapacitású

Cementsiló tárolókapacitása –

2.lehetőség

Külső típus,

Opcionális, 50-200 t kapacitásig

Ellenőrzőrendszer TELJESEN AUTOMATIKUS

A MOBILE 100 mobil betongyár rendelkezik minden szükséges felszereléssel, ami a betongyártáshoz szükséges, sőt egy cementsiló is található az alvázra szerelve, könnyű szállítást és gyors telepítést biztosítva a felhasználók számára. A MOBILE 100 méreteit a NKSZ előírásoknak megfelelően, azokat szem előtt tartva tervezték, ennek megfelelően a munkahelyek között gyorsan és egyszerűen szállítható.

mobile 100

Az alábbi űrlap kitöltésével tud árajánlatot kérni helyhez kötött betonüzem kivitelezésére.