Mobile 30

mobile 30

A CONSTMACH MOBILE 30 egy teljesen automata mobil betongyár, mely ideális megoldás az ideiglenes igények kielégítéséhez. Előnyei a gyors telepíthetőség és a minimális infrastruktúra-igény. A MOBILE 30 betonüzem minden szükséges felszereléssel rendelkezik beton gyártásához, még egy cementsiló is található a kerekes mobil alvázon, amely könnyű szállíthatóságot és gyors telepítést garantál ügyfeleink számára.

A CONSTMACH MOBILE 30 mobil betonüzem minimális helyszíni előkészítést igényel, csupán egyenletes talajt kíván meg, amely elbírja az üzem teljes terhelését. A mobilüzemek az alvázukra szerelt, 30 tonna tárolókapacitású silókkal rendelkeznek, melyek szükség esetén külső, 50-500 tonna kapacitású silókkal bővíthetők. Ezek a külső cementsilók mindig acéllábakkal rendelkeznek, amely szükségtelenné teszi a betonlábazat kiépítését.

A MOBILE 30 betonüzemben serpenyős-, egytengelyű- vagy gömbkeverők is használhatók, ezáltal a legkülönbözőbb igényeknek is megfelel, mint pl. az előregyártott, a száraz- vagy a vegyesbeton-gyártás stb.

Mobil üzemeink szállítószalagjainak használatával kiküszöböljük a rámpák használatát, ezzel is minimalizálva a munkaterület infrastruktúra beruházását.

mobile 30 4

A MOBILE 30 csúcstechnológiás automatizált rendszerrel rendelkezik, amely magában foglalja a kiváló minőségű SIEMENS & SCHNEIDER márkájú elektronikus alkatrészeket és a PLC-t. Az egész rendszert egy kifinomult funkciókkal, és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkező szoftver kezeli.

A MOBILE 30 méreteit a Nemzetközi Közúti Szállítási Előírásokhoz igazodva, annak megfelelően tervezték, ezért könnyen szállítható a munkahelyek között.

Mobil betonüzemeink, ill. a Mobile 30 elrendezését, szállítási adatait, fényképeit a fenti fülekre kattintva érheti el. Árajánlatot az ÁRAJÁNLATKÉRÉS fülre kattintva kérhet.

AZ ÜZEM FŐBB TULAJDONSÁGAI
Termelési kapacitás 30 m3/h
Mérete szállítható állapotban 14,5 m (hossz) x 2,55 m (szélesség) x 4,2 m (magasság)
Súly 16,5 t
Összmotor-teljesítmény 65 kW
Áramfelvétel 80 kVA
Keverési lehetőségek Serpenyős – Egytengelyű – Gömbkeverő
Minimum működési területigény 200 m2
TECHNIKAI PARAMÉTEREK
Aggregált tartály térfogat 4 x 10 m3
Mérlegelő tartály 0,75  m3
Mérő Szállítószalag 600 x 15.000 mm
A kevert, nedves beton térfogata 0,5 m3
Cementmérő tartály 300 kg
Vízmérő tartály 200 l
Adalékanyag mérő tartály 10 l
Légkompresszor 300 l, 5,5 kW
Cementsiló tárolókapacitása – 1.lehetőség Belső típus, a gépbe ágyazva,

26 t kapacitású

Cementsiló tárolókapacitása – 2.lehetőség Külső típus,

Opcionális, 50-200 t kapacitásig.

Ellenőrzőrendszer TELJESEN AUTOMATIKUS

A MOBILE 30 mobil betongyár rendelkezik minden szükséges felszereléssel, ami a betongyártáshoz szükséges, sőt, egy cementsiló is található az alvázra szerelve, amely könnyű szállítást és gyors telepítést biztosít a felhasználók számára. A MOBILE 30 méreteit a NKSZ előírásoknak megfelelően, azokat szem előtt tartva tervezték, ennek megfelelően a munkahelyek között gyorsan és egyszerűen szállítható.

Az alábbi űrlap kitöltésével tud árajánlatot kérni helyhez kötött betonüzem kivitelezésére.