Stationary 100

stationary 100 fő

A teljesen automatikus, helyhezkötött típusú CONSTMACH STATIONARY 100 betonadagoló üzem a nagy kapacitású és hosszú távú készbeton-projektek számára megfelelő megoldás a kijelölt munkaterületeken. A szakemberek a Stationary 100 betonadagoló üzemet részesítik előnyben, mert bármilyen típusú betont képes legyártani, stabil és problémamentes a szerkezete, garanciális a pótalkatrész és a műszaki szolgáltatás, jó minőségű, valamint kompatibilis a CE szabványokkal is.

stationary 100 1

A STATIONARY 100-ban a serpenyős, az egytengelyű, a kéttengelyű és a gömb alakú keverők a beton típusának és jellemzőinek megfelelően használhatók.

stationary 100 2

A STATIONARY 100 betongyártó egységet különböző méretű, 75-től 500 tonnáig terjedő kapacitású tárolóval lehet felszerelni, ügyfeleink projektjeinek igényei és körülményei szerint. A STATIONARY 100-ba integrált silótöltő rendszernek és a nagy tartálynyílásnak köszönhetően könnyen tölthető a silókba a zsákokban szállított cement is.

Cégünk tisztában van azzal, hogy az éghajlat jelentős hatással van a beton minőségére. Amíg a STATIONARY 100 betonegység a hideg éghajlatú régiókban, mint pl. Oroszországban, Kazahsztánban, Ukrajnában, Észak-Európában stb. meleggőz-fejlesztőkkel és szigetelt panelekkel fűthető, addig a meleg területeken, a Közel-Keleten, a perzsa öbölmenti- vagy az afrikai országokban használt üzemeinket hűtőberendezések hűtik.

stationary 100 4

Tömörített Előtolási Rendszerünk használatával a rakodórámpák feleslegessé válnak.

A STATIONARY 100 betongyár különböző elrendezései lehetőségeit a betongyár telepítési területének feltételei szerint lehet alkalmazni, és területi korlátozások esetén az aggregátumok áthúzó emelőrendszerrel kerülnek továbbításra a szállítószalagok helyett.

A STATIONARY 100 high-tech automatizálási rendszere magában foglalja a kiváló minőségű SIEMENS & SCHNEIDER márka elektronikus alkatrészeit, valamint a PLC-t. Az egész rendszert egy fejlett szoftver kezeli, amely kifinomult funkciókkal, és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik.

A megfelelő oldalakra kattintva megtekintheti a helyhezkötött betonüzemek, illetve a STATIONARY 100 általános elrendezését, szállítási adatait és fényképeit. Árajánlatot az ÁRAJÁNLATKÉRÉS fülre kattintva kérhet.

AZ ÜZEM FŐBB TULAJDONSÁGAI
Termelési kapacitás 100 m3/h
Súly 48 t, cementsiló nélkül
Összmotor-teljesítmény 175 kW
Áramfelvétel 250 kVA
Keverési lehetőségek Serpenyős, Egytengelyű, Kéttengelyű, Gömb alakú
Minimum működési területigény 700 m2
TECHNIKAI PARAMÉTEREK
Aggregált tartály térfogat 4 x 25 m3
Mérlegelő tartály 3 m3
Mérő Szállítószalag 1.000 x 13.000 mm
Szállítószalag 1.000 x 28.000 mm
Készenléti tartály 3 m3
A kevert, nedves beton térfogata 2 m3
Cementmérő tartály 1.200 kg
Vízmérő tartály 600 l
Adalékanyag mérő tartály 30 l
Légkompresszor 500 l, 7,5 kW
Cementsiló tárolókapacitása Tetszőlegesen 75-500 t
Ellenőrzőrendszer TELJESEN AUTOMATIKUS

A helyhezkötött betonegyüttesek moduláris felépítésükkel és zárt teherautó- pótkocsikban ill. konténerben történő szállíthatóságának lehetőségével minimálisra csökkentik ügyfeleink szállítási költségeit.

stationary szállítás

Az alábbi űrlap kitöltésével tud árajánlatot kérni helyhez kötött betonüzem kivitelezésére.