Stationary 120

stationary 120

A teljesen automatikus, állandóra telepített típusú CONSTMACH STATIONARY 120 betonadagoló üzem a nagy kapacitású és hosszú távú készbeton-projektek számára megfelelő megoldás a kijelölt munkaterületeken. A szakemberek a Stationary 120 betonadagoló üzemet részesítik előnyben, mert bármilyen típusú betont képes legyártani, stabil és problémamentes a szerkezete, garanciális a pótalkatrész és a műszaki szolgáltatás, jó minőségű, valamint kompatibilis a CE szabványokkal is.

stationary 120 1

A STATIONARY 120 betonegyüttesekben 3 m3-es térfogatú, nedves betonhoz használt kéttengelyű keverőket használnak.

stationary 120 2

A STATIONARY 120 betongyártó egységet különböző méretű, 100-tól 500 tonnáig terjedő kapacitású tárolóval lehet felszerelni, ügyfeleink projektjeinek igényei és körülményei szerint. A STATIONARY 120-ba integrált silótöltő rendszernek és a nagy tartálynyílásnak köszönhetően könnyen tölthető a silókba a zsákokban szállított cement is.

stationary 120 3

Cégünk tisztában van azzal, hogy az éghajlat jelentős hatással van a beton minőségére. Amíg a STATIONARY 100 betonegységet a hideg éghajlatú régiókban, mint pl. Oroszországban, Kazahsztánban, Ukrajnában, Észak-Európában stb. meleggőz-fejlesztőkkel és szigetelt panelekkel fűtik, addig a STATIONARY 120 betonüzemeket, melyeket meleg területen való használatra terveztek, mint amilyen a Közel-Kelet, az öbölmenti- vagy az afrikai országok, ezeket hűtőberendezések hűtik.

stationary 120 4

Tömörített Előtolási Rendszerünk használatával a rakodórámpák feleslegessé válnak.

stationary 120 5

A STATIONARY 120 betongyár különböző elrendezései lehetőségeit a betongyár telepítési területének feltételei szerint lehet alkalmazni, és területi korlátozások esetén az aggregátumok áthúzó emelőrendszerrel kerülnek továbbításra a szállítószalagok helyett.

A STATIONARY 120 high-tech automatizálási rendszere magában foglalja a kiváló minőségű SIEMENS & SCHNEIDER márka elektronikus alkatrészeit, valamint a PLC-t. Az egész rendszert egy fejlett szoftver kezeli, amely kifinomult funkciókkal, és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik.

A megfelelő oldalakra kattintva megtekintheti az állandóra telepített betonüzemek, illetve a STATIONARY 120 általános elrendezését, szállítási adatait és fényképeit. Árajánlatot az ÁRAJÁNLATKÉRÉS fülre kattintva kérhet.

AZ ÜZEM FŐBB TULAJDONSÁGAI
Termelési kapacitás 120 m3/h
Súly 58 t, cementsiló nélkül
Összmotor-teljesítmény 205 kW
Áramfelvétel 300 kVA
Keverési lehetőségek Kéttengelyű
Minimum működési területigény 700 m2
TECHNIKAI PARAMÉTEREK
Aggregált tartály térfogat 4 x 30 m3
Mérlegelő tartály 4,5 m3
Mérő Szállítószalag 1.000 x 13.000 mm
Szállítószalag 1.200 x 30.000 mm
Készenléti tartály 4,5 m3
A kevert, nedves beton térfogata 3 m3
Cementmérő tartály 1.800 kg
Vízmérő tartály 1.000 l
Adalékanyag mérő tartály 50 l
Légkompresszor 500 l, 7.5 kW
Cementsiló tárolókapacitása Tetszőlegesen 75-500 t
Ellenőrzőrendszer TELJESEN AUTOMATIKUS

Az állandóra telepített betonegyüttesek moduláris felépítésükkel és zárt teherautó- pótkocsikban ill. konténerben történő szállíthatóságának lehetőségével minimálisra csökkentik ügyfeleink szállítási költségeit.

stationary szállítás

Az alábbi űrlap kitöltésével tud árajánlatot kérni helyhez kötött betonüzem kivitelezésére.