Stationary 160

stationary 160

A teljesen automatikus, állandóra telepített típusú CONSTMACH STATIONARY 160 betonadagoló üzem különösen magas kapacitású és a hosszú távú készbeton-projektek számára megfelelő megoldás a kijelölt munkaterületeken. A szakemberek a Stationary 160 betonadagoló üzemet részesítik előnyben, mert bármilyen típusú betont képes legyártani, stabil és problémamentes a szerkezete, garanciális a pótalkatrész és a műszaki szolgáltatás, jó minőségű, valamint kompatibilis a CE szabványokkal is.

stationary 160 1

A STATIONARY 160 betonegyüttesekben 4 m3-es térfogatú, nedves betonhoz használt kéttengelyű keverőket használnak.

A STATIONARY 160 betongyártó egységet különböző méretű, 100-tól 500 tonnáig terjedő kapacitású tárolóval lehet felszerelni, ügyfeleink projektjeinek igényei és körülményei szerint. A STATIONARY 160-ba integrált silótöltő rendszernek és a nagy tartálynyílásnak köszönhetően könnyen tölthető a silókba a zsákokban szállított cement is.

stationary 160 3

Cégünk tisztában van azzal, hogy az éghajlat jelentős hatással van a beton minőségére. Amíg a STATIONARY 160 betonegységet a hideg éghajlatú régiókban, mint pl. Oroszországban, Kazahsztánban, Ukrajnában, Észak-Európában stb. meleggőz-fejlesztőkkel és szigetelt panelekkel fűtik, addig a meleg éghajlatra, mint amilyen a Közel-Kelet, a Perzsa-öböl menti vagy az afrikai országok, tervezett STATIONARY 160 betonüzemeket hűtőberendezések hűtik.

stationary 160 4

Tömörített Előtolási Rendszerünk használatával a rakodórámpák feleslegessé válnak.

A STATIONARY 160 betongyár különböző elrendezései lehetőségeit a betongyár telepítési területének feltételei szerint lehet alkalmazni, és területi korlátozások esetén az aggregátumok áthúzó emelőrendszerrel kerülnek továbbításra a szállítószalagok helyett.

A STATIONARY 160 high-tech automatizálási rendszere magában foglalja a kiváló minőségű SIEMENS & SCHNEIDER márka elektronikus alkatrészeit, valamint a PLC-t. Az egész rendszert egy fejlett szoftver kezeli, amely kifinomult funkciókkal, és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik.

A megfelelő oldalakra kattintva megtekintheti a állandóra telepített betonüzemeink általános elrendezését, szállítási adatait és fényképeit. Árajánlatot az ÁRAJÁNLATKÉRÉS fülre kattintva kérhet.

AZ ÜZEM FŐBB TULAJDONSÁGAI
Termelési kapacitás 160 m3/h
Súly 66 t, cementsiló nélkül
Összmotor-teljesítmény 245 kW
Áramfelvétel 350 kVA
Keverési lehetőségek Kéttengelyű
Minimum működési területigény 800 m2
TECHNIKAI PARAMÉTEREK
Aggregált tartály térfogat 4 x 40 m3
Mérlegelő tartály 6 m3
Mérő Szállítószalag 1.200 x 13.000 mm
Szállítószalag 1.200 x 32.000 mm
Készenléti tartály 6 m3
A kevert, nedves beton térfogata 4 m3
Cementmérő tartály 2.400 kg
Vízmérő tartály 1.200 l
Adalékanyag mérő tartály 100 l
Légkompresszor 1.000 l, 11 kW
Cementsiló tárolókapacitása Tetszőlegesen 100-500 t
Ellenőrzőrendszer TELJESEN AUTOMATIKUS

A helyhezkötött betonegyüttesek moduláris felépítésükkel és zárt teherautó- pótkocsikban ill. konténerben történő szállíthatóságának lehetőségével minimálisra csökkentik ügyfeleink szállítási költségeit.

stationary szállítás

Az alábbi űrlap kitöltésével tud árajánlatot kérni helyhez kötött betonüzem kivitelezésére.