Stationary 240

stationary 240

A CONTSTMACH STATIONARY 240 állandóra telepített betongyár két különböző, egymástól független 120 m3/óra kapacitású betonüzemből áll, melyeket egymás mellett, ugyanazon a munkaterületen telepítenek. Ezekben az üzemekben kettő egymástól független, 3 m3 kapacitású keverőgép van, a kisütést pedig két különböző kipufogóvödör biztosítja, két különböző betonkeverő-teherautóhoz. Ennek az üzemnek az a legfontosabb előnye, hogy két szállítóteherautót egyidejűleg töltenek, így azok várakozási ideje minimálisra csökken. Míg az egyik keverő standard betongyártáshoz, a másik speciális célú cementgyártásra, pl. betontömb vagy előregyártott beton gyártására használható. A CONSTMACH STATIONARY 240 betongyártó üzemet rendkívül nagy kapacitású kevertbeton-projektekhez ajánljuk.

stationary 240 1

A STATIONARY 240 betonegyüttesben 2 szett 3 m3 térfogatú, nedves betonhoz használt kéttengelyű keverőket használnak.

stationary 240 2

A STATIONARY 240 betongyártó egységet különböző méretű, 100-tól 500 tonnáig terjedő kapacitású tárolóval lehet felszerelni, ügyfeleink projektjeinek igényei és körülményei szerint. A STATIONARY 240-be integrált silótöltő rendszernek és a nagy tartálynyílásnak köszönhetően könnyen tölthető a silókba a zsákokban szállított cement is.

stationary 240 3

Cégünk tisztában van azzal, hogy az éghajlat jelentős hatással van a beton minőségére. Amíg a STATIONARY 240 betonegység a hideg éghajlatú régiókban, mint pl. Oroszországban, Kazahsztánban, Ukrajnában, Észak-Európában stb. meleggőz-fejlesztőkkel és szigetelt panelekkel fűthető, addig a meleg területeken, a Közel-Keleten, a perzsa öbölmenti- vagy az afrikai országokban használt üzemeinket hűtőberendezések hűtik.

stationary 240 4

Tömörített Előtolási Rendszerünk használatával a rakodórámpák feleslegessé válnak.

stationary 240 5

A STATIONARY 240 betongyár különböző elrendezései lehetőségeit a betongyár telepítési területének feltételei szerint lehet alkalmazni, és területi korlátozások esetén az aggregátumok áthúzó emelőrendszerrel kerülnek továbbításra a szállítószalagok helyett.

A STATIONARY 240 high-tech automatizálási rendszere magában foglalja a kiváló minőségű SIEMENS & SCHNEIDER márka elektronikus alkatrészeit, valamint a PLC-t. Az egész rendszert egy fejlett szoftver kezeli, amely kifinomult funkciókkal és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik.

A megfelelő oldalakra kattintva megtekintheti a állandóra telepített betonüzemeink általános elrendezését, szállítási adatait és fényképeit. Árajánlatot az ÁRAJÁNLATKÉRÉS fülre kattintva kérhet.

AZ ÜZEM FŐBB TULAJDONSÁGAI
Termelési kapacitás 240 m3/h
Súly 116 t, cementsiló nélkül
Összmotor-teljesítmény 420 kW
Áramfelvétel 600 kVA
Keverési lehetőségek Kéttengelyű
Minimum működési területigény 2.000 m2
TECHNIKAI PARAMÉTEREK
Aggregált tartály térfogat 4 x 40 m3 – 2 szett
Mérlegelő tartály 4,5 m3 – 2 szett
Mérő Szállítószalag 1.000 x 13.000 mm – 2 szett
Szállítószalag 1.200 x 30.000 mm – 2 szett
Készenléti tartály 4,5 m3 – 2 szett
A kevert, nedves beton térfogata 3 m3 – 2 szett
Cementmérő tartály 1.800 kg – 2 szett
Vízmérő tartály 1.000 l – 2 szett
Adalékanyag mérő tartály 50 l – 2 szett
Légkompresszor 1.200 l, 15 kW
Cementsiló tárolókapacitása Tetszőlegesen 100-500 t
Ellenőrzőrendszer TELJESEN AUTOMATIKUS

Az állandóra szerelt betonegyüttesek moduláris felépítésükkel és zárt teherautó- pótkocsikban ill. konténerben történő szállíthatóságának lehetőségével minimálisra csökkentik ügyfeleink szállítási költségeit.

stationary szállítás

Az alábbi űrlap kitöltésével tud árajánlatot kérni helyhez kötött betonüzem kivitelezésére.