Stationary 60

Stationary 60

A teljesen automatikus, álló típusú betonadagoló üzem a közepes- és hosszú távú készbeton-projektek számára megfelelő megoldás a kijelölt munkaterületeken. A szakemberek a Stationary 60 betonadagoló üzemet részesítik előnyben, mert bármilyen típusú betont képes legyártani, stabil és problémamentes a szerkezete, garanciális a pótalkatrész és a műszaki szolgáltatás, jó minőségű, valamint kompatibilis a CE szabványokkal is.

Stationary 60 kép 1

A STATIONARY 60-ban a serpenyős, az egytengelyű, a kéttengelyű és a gömb alakú keverők a beton típusának és jellemzőinek megfelelően használhatók.

Stationary 60 kép 2

A STATIONARY 60 betongyártó egységet különböző méretű, 50-től 500 tonnáig terjedő kapacitású tárolóval lehet felszerelni, ügyfeleink projektjeinek igényei és körülményei szerint. A STATIONARY 60-ba integrált silótöltő-rendszernek és a nagy tartálynyílásnak köszönhetően könnyen tölthető a silókba a zsákokban szállított cement is.

Stationary 60 kép 3

Cégünk tisztában van azzal, hogy az éghajlat jelentős hatással van a beton minőségére. Amíg a STATIONARY 60 betonegység a hideg éghajlatú régiókban, pl. Oroszországban, Kazahsztánban, Ukrajnában, Észak-Európában stb. meleggőz-fejlesztőkkel és szigetelt panelekkel fűthető, addig a meleg területeken, a Közel-Keleten, a perzsa öbölmenti- vagy afrikai országokban használt üzemeinket hűtőberendezések hűtik.

Stationary 60 kép 4

Tömörített Előtolási Rendszerünk használatával a rakodórámpák feleslegessé válnak.

Stationary 60 kép 5

A STATIONARY 60 betongyár különböző elrendezései lehetőségeit a betongyár telepítési területének feltételei szerint lehet alkalmazni, és területi korlátozások esetén az aggregátumok áthúzó emelőrendszerrel kerülnek továbbításra a szállítószalagok helyett.

A STATIONARY 60 high-tech automatizálási rendszere magában foglalja a kiváló minőségű SIEMENS & SCHNEIDER márka elektronikus alkatrészeit, valamint a PLC-t. Az egész rendszert egy fejlett szoftver kezeli, amely kifinomult funkciókkal, és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik.

A megfelelő oldalakra kattintva megtekintheti a helyhezkötött betonüzemek, illetve a STATIONARY 60 általános elrendezését, szállítási adatait és fényképeit. Árajánlatot az ÁRAJÁNLATKÉRÉS fülre kattintva kérhet.

AZ ÜZEM FŐBB TULAJDONSÁGAI
Termelési kapacitás 60 m3/h
Súly 38 tonna cementsiló nélkül
Összmotor-teljesítmény 125 kW
Áramfelvétel 200 kVA
Keverési lehetőségek Serpenyős, Egytengelyű, Kéttengelyű, Gömb alakú
Minimum működési területigény 700 m2
TECHNIKAI PARAMÉTEREK
Aggregált tartály térfogat 4 x 20 m3
Mérlegelő tartály 1.5  m3
Mérő Szállítószalag 800 x 13.000 mm
Szállítószalag 800 x 25.000 mm
Készenléti tartály 1.5 m3
A kevert, nedves beton térfogata 1 m3
Cementmérő tartály 600 kg
Vízmérő tartály 300 l
Adalékanyag mérő tartály 20 l
Légkompresszor 300 l, 5.5 kW
Cementsiló tárolókapacitása Tetszőlegesen 50 – 500 tonna.
Ellenőrzőrendszer TELJESEN AUTOMATIKUS

A helyhezkötött betonegyüttesek moduláris felépítésükkel és zárt teherautó- pótkocsikban ill. konténerben történő szállíthatóságának lehetőségével minimálisra csökkentik ügyfeleink szállítási költségeit.

stationary szállítás

Az alábbi űrlap kitöltésével tud árajánlatot kérni helyhez kötött betonüzem kivitelezésére.